Meidän on heti parannettava lainsäädäntöämme niin, että jatkossa maahan pyrkivät muslimimiehet joutuvat ensin suorittamaan maahanpääsykokoeen, voidakseen saada edes mahdollisuuden myöhempään kestävämpään oleskelulupaan.

Ylivoimaisesti paras tapa rajoittaa raa'an kotiväkivallan ja puoliorjuutuksen leviämistä on panna jatkossa porttikielto sellaisille maahan pyrkiville muslimimiehille, jotka tulevat HS:n kirjoituksessa (sunnuntai 27.2.2011) luetelluista pahimmista maista.

Tulevaisuudellemme on olennaista, että seuraavalla hallituskaudella eli vuosina 2011-2015 hallituksemme maahanmuuttoministeri on tolkun ihminen, jolla on kyky tajuta ja myös tunnustaa realiteetit. Siis jotakuinkin Thorsin vastakohta.

Merkelin ja Cameronin äskettäiset raskaan sarjan puheenvuorot monikulttuurisuuden epäonnistumisesta kaikukoot jopa Astrid Thorsin ym. kukkahattuväen korviin. Suomen tulevalle sisäiselle rauhallisuudelle on sitä parempi, mitä vähemmän päästämme maahan miehiä Afrikan, Arabian ja Aasian muslimimaista

Erkki Havansi PS